Saramura de pui

de katty in Pui, 19 Feb 2015 | 6226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper negru macinat
  • usturoi
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Se transeaza puiul, se spala bine, se scurge si se da cu sare si piper. Se lasa 10 minute, apoi se pune la prajit in uleiul incins, bine, pe toate partile.

Intre timp rosiile si ardeiul gras se spala. Ardeii se taie in jumatati,r osiile felii si se pun la copt pe un gratar. Se curata ardeiul gras de piele si se taie cubulete impreuna cu rosiile. Se pun la fiert cu apa, impreuna cu ardeiul iute si usturoiul felii. Se dau cateva clocote, apoi se toarna peste puiul prajit. Se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivindu-se gustul de sare si piper.

Se serveste cu patrunjel verde tocat presarat deasupra si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

DIANA B 1

22.02.2015, 13:00

@Cristi 12277 - Scz, un piculet caustic ... Cred ca cel mai nimerit ar fi fost sa denumeasca preparatul RASOL , ce zici ? Si ms ptr idee ... mi-au fost aduse niste gaturi de curcan , ce bors ca la mama acasa tranteeesc , cu taietei de casa , mmmm... de numa' , numa'

Bya Ralu 1

22.02.2015, 15:38

ce bine arata

katty 1

22.02.2015, 20:40

Comentariile caustice sau cum vrei sa le spui tu chiar ma amuza mai Cristi.Si chiar am inteles ca habar nu stii ce este aceea o ciorba, dar poate mai inveti cate ceva.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura din pulpe de pui